صفحه اصلی > مالی و حسابداری : 10 راهکار طلایی برای کاهش هزینه‌های مالی کسب‌وکار شما

10 راهکار طلایی برای کاهش هزینه‌های مالی کسب‌وکار شما

کاهش هزینه‌های مالی کسب‌و‌کار

بیشتر مدیران کسب‌و‌کار‌ها تصور می‌کنند، سود و به نوعی درآمد بالا تنها با بازاریابی، افزایش فروش، تنوع دادن به خدمات و کالا فروشی و… قابل دسترسی است. اما یک راهکار ویژه در افزایش درآمد انواع کسب‌‌وکار‌ها وجود دارد، آنهم کاهش هزینه‌های مالی متفرقه یک کسب و‌کار خواهد بود. ما در این مقاله سعی کرده‌ایم به ۱۰ راهکار طلایی برای کاهش هزینه‌های اضافی یک کسب و‌کار بپردازیم پس تا آخر این راهنما ما را همراهی نمایید.

راهکار‌هایی برای کاهش هزینه‌های مالی کسب‌و‌کار

از جمله روش‌های موثر در کاهش هزینه‌های انواع کسب‌وکار و برنامه ریزی مالی به شرح زیر است:

1.بهره‌گیری از فناوری‌های نوین

بدون اغراق تکنولوژی و فناوری‌های جدید در عرصه تجارت، می‌توانند تا حد زیادی موجب کاهش هزینه‌های مالی انواع کسب‌وکار‌ها شوند. به عنوان مثال استفاده از نرم‌افزار‌های حسابداری می‌تواند نیاز شما را برای داشتن نیروی متخصص، کاغذ و اسناد، فضا برای دفتر حسابداری و حتی خطای انسانی برای محاسبات را از بین ببرد. هر یک از این موارد یاد شده قطعا احتیاج به متحمل شدن هزینه‌های زیادی خواهد شد.

2.خرید تجهیزات دست دوم و کارکرده

یکی از راهکار‌های موثر در کاهش هزینه‌های مالی کسب‌و‌کار، خرید انواع تجهیزات مورد نیاز از نوع دست دوم و کار‌کرده است. در بیشتر کسب و‌کار‌ها به تجهیزاتی مانند انواع دستگاه صنعتی، لپ‌تاپ، وسایل برقی و… نیاز است. سعی کنید از سالم بودن تجهیزات دست دوم خریداری شده اطمینان داشته باشید که در این صورت عملکرد مفید آن‌ها و کاهش هزینه‌های مالی تضمین شده خواهد بود.

3.آشنایی با قوانین کسر و معاف از مالیات

برخی از هزینه‌های کسب‌وکار می‌توانند مشمول کاهش یا کسر از مالیات شوند. بهتر است با این قوانین مالیاتی به طور کامل آشنا شوید. برای تمام هزینه‌های بزرگ و یا کوچکی که در راه‌اندازی و در طی کسب‌وکار خود داشته‌اید، فاکتور رسمی تهیه کرده و برای پروسه مالیاتی از آن‌ها استفاده نمایید.

همچنین بخوانید:نقش مدیریت مالی در موفقیت کسب و کارها

4.استخدام کارآموز

افراد توانمند و پرتلاش بسیاری چون دانشجویان وجود دارند که می‌خواهند وارد باز کار شوند. این افراد اغلب با وجود تجربه کم، پرتلاش و بااستعداد هستند و حقوق کمتری هم طلب خواهند کرد. پس با استخدام کارآموز می‌توانید تا حد زیادی در کاهش هزینه‌های مالی خود گام بردارید. از طرفی با داشتن چند کارآموز فرصت این را دارید که بهترین آن‌ها را برای متحول شدن کسب‌وکار خود استخدام نمایید.

5.عدم داشتن جلسات غیر ضرور

برگزاری برخی جلسات غیر ضرور که هدف آن‌ها به صورت کامل مشخص نشده است، می‌تواند هزینه‌هایی بالایی برای یک کسب‌و‌کار به همراه داشته و به نوعی باعث از بین رفتن زمان برای بررسی کارهای مهم‌تر می‌شود. کارکنان با حضور در این جلسات برای جبران کار، نیاز به اضافه کار خواهند داشت که موضوع هم باعث افزایش هزینه‌های مالی یک کسب‌وکار خواهد شد. بهتر است جلسات حضوری را با جلسات آنلاین جایگزین کنید. همچنین از دعوت افرادی که الزامی برای حضور آن‌ها وجود ندارد، پرهیز کنید.

6.فروشگاه یا دفتر کار اینترنتی

برای داشتن یک دفتر کار فیزیکی، نیاز به هزینه‌های زیادی در خرید، اجاره و حتی نگهداری آن خواهید داشت. با راه‌اندازی یک فروشگاه یا دفتر کار اینترنتی می‌توانید از این هزینه‌های اضافی پیشگیری کنید. از طرفی کارکنان دورکار همواره نسبت به کارکنان حضوری مبالغ کمتری را دریافت خواهند کرد.

کاهش هزینه‌های مالی کسب‌و‌کار

7.برون سپاری

برخی از کار‌های متفرقه در یک کسب‌وکار وجود دارند که نیاز نیست برای هر کدام از آن‌ها افراد متخصص استخدام کنید. بهتر است برای کاهش هزینه‌های مالی کسب‌وکار خود برون سپاری برخی از امور را در دستور کار خود قرار دهید. به عنوان مثال، برای تولید محتوا برای سایت شرکت، عکاسی و ایجاد کاتالوگ از محصولات و… را به راحتی و با هزینه‌های کم می‌توانید برون سپاری کنید.

8.کاهش مصرف انرژی

با کاهش مصرف انرژی (گاز، برق، آب و…) و استفاده بهینه از آن‌ها تا حد زیادی باعث کاهش هزینه‌های مالی در کسب‌وکار خود می‌شوید. استفاده از لوازم و تجهیزاتی که میزان مصرف انرژی آن‌ها پایین است، یک راهکار موثر در کاهش مصرف انرژی خواهد بود.

9.تجدید نظر در پروسه خرید

در زمان خرید انواع اقلام ضروری برای کسب‌وکار خود، بهتر است خرید عمده را بر خرید خرده در ارجحیت قرار دهید. از طرفی می‌توانید قیمت کالای مورد نظر خود را از انواع فروشندگان و حتی تولید‌کنندگان مورد بررسی قرار داده تا با کیفیت‌ترین و در عین حال ارزان‌ترین آن‌ها را خرید نمایید.

10.آموزش کارکنان

ممکن است، کارکنان کسب‌وکار‌ شما چندان اهمیتی به موضوع کاهش هزینه‌های مالی ندهند.‌ از طرفی بسیاری از امور مالی توسط این کارکنان انجام می‌شوند. پس با آموزش کارکنان در جهت استفاده حداقلی از منابع مالی در جهت پیشرفت کسب‌و‌کار را در دستور امور خود قرار دهید. بهتر است پاداش و امتیازاتی برای کارکنانی که رهنمود‌های ویژه برای کاهش هزینه‌های مالی دارند را فراموش نکنید.

جمع‌بندی

به‌طور‌کلی، با به کار گیری چند رهنمود ساده، می‌توانید باعث کاهش هزینه‌های مالی و درنتیجه افزایش درآمد و سود در حیطه‌ی کاری خود شوید که این موضوع طبیعتا موجب پیشرفت و توسعه کسب‌وکارتان در دراز مدت خواهد شد.

پست های مرتبط

تغییرات قوانین مالیاتی در ایران: آماده‌سازی کسب‌وکارها برای سال جدید

تغییر قوانین مالیاتی همواره یکی از مهم‌ترین مسائلی است که کسب‌وکارها و…

چگونه استارتاپ‌ها می‌توانند از حسابداری مدیریتی برای بهبود عملکرد خود استفاده کنند؟

استارتاپ‌ها به دلیل محدودیت منابع و عدم قطعیت‌های بالای بازار، می‌توانند از…

نقش فناوری در تحول سیستم‌های حسابداری و مالی در سال 2025

با سرعت گرفتن تحول دیجیتال در جهان، سیستم‌های حسابداری و مالی نیز…

دیدگاهتان را بنویسید