، سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی چهار دستگاهی هستند که تا روز مورد گزارش در صدر جدول تبدیل قرار گرفته اند.
در حال حاضر سازمان ملی استاندارد ۲۷.۹ درصد، اصناف ۲۷.۵ درصد، وزارت ورزش و جوانان ۹.۴ درصد و سازمان نظام پزشکی ۶.۴ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.
بررسی آمارهای تبدیل کلیه مجوزها نشان می دهد که استان های چهارمحال و بختیاری، گیلان، لرستان و همدان در صدر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. در این استان ها به ترتیب ۱۶.۳ درصد، ۱۵.۵ درصد، ۱۵.۴ درصد و ۱۲.۷ درصد از مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.
اما در مقایسه استان ها در تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا رتبه نخست متعلق به لرستان است و چهارمحال و بختیاری، همدان و گیلان در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. در هر یک از این استان ها به ترتیب ۴۶.۷ درص، ۳۶.۱ درصد، ۳۵.۲ درصد و ۳۵ درصد از مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.
گفتنی است، استان های کهگیلویه و بویر احمد، فارس، اصفهان، ایلام و کردستان در قعر جدول رتبه بندی تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.
از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خدمت نمی دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست میتوانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.