صفحه اصلی > اخبار : کاهش نرخ دلار ادامه دارد/ انتقال سرمایه‌ها به بازارهای دیگر

کاهش نرخ دلار ادامه دارد/ انتقال سرمایه‌ها به بازارهای دیگر

کاهش نرخ دلار ادامه دارد/ انتقال سرمایه‌ها به بازارهای دیگر | daa9d8a7d987d8b4 d986d8b1d8ae d8afd984d8a7d8b1 d8a7d8afd8a7d985d987 d8afd8a7d8b1d8af d8a7d986d8aad982d8a7d984 d8b3d8b1d985d8a7db8cd987 67fe343b88f70

رئیس سابق کانون صرافان با اشاره به اثرات مثبت مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا و تداوم روند مثبت مذاکرات گفت: بی شک، شاهد کاهش ادامه‌دار نرخ ارز در بازار خواهیم بود و این احتمال که دلار به کانال‌ ۸۰ هزار تومان وارد شود، بسیار زیاد است.

کامران سلطانی‌زاده با اشاره به مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا که در ابتدای هفته جاری در عمان برگزار شد و نقش آن در کاهش ریسک‌های سیاسی و بهبود جو روانی حاکم بر بازار آزاد ارز گفت: با توجه به آغاز مذاکرات با طرف مقابل در عمان، همانطور که قابل پیش بینی بود، شاهد کاهش شدید نرخ ارز در بازار آزاد بودیم؛ به طوری که عمده بازیگران بازار ارز در وضعیت فروش سریع ارز قرار گرفتند.

وی ادامه داد: ‌با توجه به ادامه‌دار بودن روند مذاکرات، بی شک، شاهد کاهش ادامه‌دار نرخ ارز در بازار خواهیم بود. بنابراین پیشنهاد می‌شود که در این شرایط نوسانی، مردم به صورت هیجانی وارد نشوند؛ چراکه هر گونه ورود و خرید ارز احتمال کاهش بیشتر در رزوهای آینده را در پی خواهد داشت.

رئیس سابق کانون صرافان خاطرنشان کرد: این احتمال که ارز به کانال‌های ۸۰ هزار تومان وارد شود بسیار زیاد است، با این حال، امیدواریم شاهد ثبات قیمت در نرخ در نتیجه عرضه و تقاضا در بازار باشیم؛ چراکه بسیاری از فعالین اقتصادی بیشتر از هرچیزی نیاز به ثبات در بازار جهت تصمیم گیری دارند.

سلطانی‌زاده اظهار کرد: با این حال، پیش بینی‌ها حاکی از آن است که اگر روند مذاکرات در دور ‌دوم هم مثبت باشد شاهد کاهش مجدد نرخ ارز خواهیم بود و نتایج مذاکرات در جو عمومی و روانی اکثریت فعالین اقتصادی اثرات مطلوب خواهد داشت.

وی گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته حجم وسیعی از سرمایه‌ها از بخش‌های تولیدی مسکن و فعالیت‌های اقتصادی به سمت ارز و طلا حرکت کرد و عملا شاهد خروج سرمایه از بخش‌های مولد بودیم.

این رئیس سابق کانون صرافان در پایان تصریح کرد: باید انتظار داشت که با افزایش جو مثبت در مذاکرات، سرمایه‌های مردم از بخش‌های طلا و ارز به سمت ملک و سایر بازارهای مالی با شیب ملایم حرکت کند. هرچه سرمایه‌های معامله‌گران از بخش‌های غیر سازنده مثل ارز و طلا بیشتر خارج شود باید منتظر بود که به بخش‌های سازنده و حتی مولد اقتصادی، بیشتر منتقل شود و شاهد پویایی در بخش‌های دیگر اقتصاد باشیم.

پست های مرتبط

صدور بلیت برای مسافران بین راهی همچنان الزامی است/ راه‌اندازی سامانه پایش آنلاین سفر

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: صدور بلیت…

26 فروردین 1404

ایران با سرعت بیشتری نسبت به میانگین جهانی، تحت تأثیر پدیده گرمایش جهانی قرار دارد

عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه…

26 فروردین 1404

جنگ تجاری ثبات مالی کلان را تهدید می‌کند

صندوق بین‌المللی پول (IMF) در گزارشی اعلام کرد که خطرات ژئوپلیتیکی بزرگ،…

26 فروردین 1404

دیدگاهتان را بنویسید