در دنیای امروز، دسترسی به منابع مالی یکی از عوامل کلیدی در تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی افراد و جوامع است. بانکها به عنوان نهادهای مالی، نقش مهمی در تأمین نیازهای مالی مردم ایفا میکنند و یکی از این نهادها، بانک رسالت است که با هدف تسهیل دریافت وام بر اساس سیستم اعتبارسنجی، توانمندسازی اقتصادی وامگیرندگان را در اولویت کار خود قرار داده است.
در این مقاله، قصد داریم به بررسی نحوه وامگرفتن از بانک رسالت، شرایط و مدارک موردنیاز آن و معرفی انواع اعتبارات این بانک بپردازیم. لطفاً تا پایان همراه ما باشید.
معرفی وام بانک رسالت
وام بانک رسالت که یکی از پرمتقاضیترین و پرطرفدارترین وامها در شبکه بانکی کشور است، وامی بدون بهره تا سقف 400 میلیون تومان است که بابت آن تنها 2 درصد کارمزد از وامگیرنده دریافت میشود.
بانک رسالت شرایطی را فراهم کرده است که بتوانید کلیه مراحل دریافت وام از افتتاح حساب، دریافت کارت بانکی، انتخاب نوع حساب را بدون نیاز به مراجعه حضوری و به صورت آنلاین انجام دهید. پس از ثبتنام وام بانک رسالت، در سایت این بانک، از بانک با شما تماس گرفته میشود و مأمور بانک برای تطبیق مدارک و احراز هویت به صورت حضوری در محل شما حاضر میشود.
پس از تکمیل این مرحله، میتوانید با مراجعه به سامانه اعتبارسنجی مرآت، میزان اعتبار خود را بسنجید و بر اساس آن درخواست وام دهید. برای شروع فرآیند اعتبارسنجی در سامانه مرآت، ابتدا باید حساب کاربری خود را ایجاد کنید. جهت عضویت در این سامانه، وارد کردن کدملی، آدرس ایمیل و شماره تلفن همراهتان الزامی است.
شرایط دریافت وام و تسهیلات از بانک رسالت چیست؟
دریافت وام و تسهیلات از بانک رسالت به شرایط زیر نیاز دارد:
- وام گیرنده در زمان دریافت وام بانک رسالت، نباید وام تسویه نشده داشته یا به بانک بدهکار باشد.
- وام گیرنده نباید سابقه چک برگشتی داشته باشد.
- وامگیرنده باید بر اساس سیستم اعتبارسنجی بانک رسالت دارای اعتبار کافی برای دریافت وام باشد.
مدارک لازم برای دریافت وام بانک رسالت چیست؟
برخی از مهمترین مدارکی که برای دریافت وام بانک رسالت به آن نیاز خواهید داشت، عبارتاند از:
- اطلاعات هویتی مانند نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، کدملی
- مدارک شغلی
- میزان درآمد
- داراییها
- گردش حساب
- آدرس
- تأیید هویت از طریق تصویر سلفی و ارائه کارت شناسایی معتبر
- شماره تلفن همراه وامگیرنده
- سفته الکترونیکی و شناسه یکتای آن
پس از عضویت در سامانه مرآت و بارگذاری مدارک موردنیاز، میتوانید در این سامانه درخواست اعتبارسنجی بدهید و نتایج آن طی چندروز به شما اعلام میشود.
کلیک کنید:با فوت وامگیرنده، تکلیف چیست؟
نتایج اعتبارسنجی در سامانه مرآت چگونه است؟
پس از تکمیل فرآیند اعتبارسنجی در سامانه مرآت، نتیجه اعتبارسنجی به صورت یکی از موارد زیر خواهد بود:
ممتاز
در این نوع اعتبارسنجی، برای دریافت وام بانک رسالت، نیازی به تهیه سفته ندارید و تنها کافیست به اینترنت بانک رسالت مراجعه کنید.
کاملاً متناسب
اگر نتیجه اعتبارسنجی شما در سامانه مرآت، کاملاً متناسب باشد، برای دریافت وام لازن است یک فقره سفته الکترونیکی تهیه نمایید.
متناسب
در این نوع اعتبار، باید یک فقره سفته الکترونیکی از خودتان به همراه یک فقره سفته الکترونیکی از ضامن را ارائه دهید.
نامتناسب
اگر نتیجه اعتبارسنجی شما نامنتاسب شد، به این معناستت که در حال حاضر فاقد شرایط لازم برای دریافت وام هستید.
پس از اعتبارسنجی در سامانه مرآت، برای دریافت وام بانک رسالت چه اقدامات دیگری لازم است انجام شود؟
پس از برآورد تسهیلات و تأیید سفته الکترونیکی، این اطلاعات در پرونده اعتبارسنجی شما در سامانه مرآت ثبت و پیوست شده و پیامک تأیید ثبت نام وام بانک رسالت را دریافت خواهید کرد.
در این مرحله، برای درخواست تسهیلات بانک رسالت میتوانید از یکی از دو روش زیر استفاده کنید:
- مراجعه به اینترنت بانک رسالت به آدرس rqb.ir
- مراجعه به همراه بانک رسالت
پس از ورود به اینترنت بانک، انتخاب منوی درخواست وام بانک رسالت و وارد شدن به سامانه از طریق روش رمز ثابت یا شناسایی دوعاملی، میتوانید از قسمت منو، بخش تسهیلات را انتخاب کرده و روی گزینه درخواست تسهیلات کلیک کنید.
با کلیک روی این گزینه و وارد شدن به صفحه درخواست تسهیلات، روی گزینه درخواست جدید کلیک نمایید. سپس، نوع تسهیلات، مبلغ درخواستی وام، مدت درخواست، شماره سپرده و شرح تسهیلات را مطابق با نتیجه اعتبارسنجی کامل کنید.