صفحه اصلی > اخبار : انسجام جدی برای تاثیرگذاری هوش مصنوعی در کسب و کارهای خوزستان ایجاد نشده است

انسجام جدی برای تاثیرگذاری هوش مصنوعی در کسب و کارهای خوزستان ایجاد نشده است

انسجام جدی برای تاثیرگذاری هوش مصنوعی در کسب و کارهای خوزستان ایجاد نشده است | d8a7d986d8b3d8acd8a7d985 d8acd8afdb8c d8a8d8b1d8a7db8c d8aad8a7d8abdb8cd8b1daafd8b0d8a7d8b1db8c d987d988d8b4 d985d8b5d986d988d8b9db8c 6803496663fa4

 رییس اتاق بازرگانی اهواز با بیان اینکه خوزستان می‌تواند خاستگاه توسعه و رونق هوش مصنوعی کشور باشد، گفت: این مقوله از فناوری در بخش‌های اقتصادی و کسب وکارهای استان هنوز به انسجام جدی و کافی نرسیده است.

شهلا عموری اظهار کرد: کشور ما در رسیدن به شاخص‌های تعیین‌شده در استفاده از هوش مصنوعی نسبت به کشورهای منطقه، فاصله‌ها دارد.

وی ادامه داد: این درحالی است که حرکت برخی از استان‌های کشور برای بکارگیری از هوش مصنوعی در تجارت، فعالیت‌های اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار با شتاب بیشتری همراه است و همین موضوع می‌تواند در آینده سهم خوزستان از تولید ناخالص داخلی را تحت تاثیر قرار دهد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز با تاکید بر اینکه هم اینک سهم خوزستان از تولید ناخالص ملی را صنایع بزرگ مانند نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد تشکیل می‌دهند، گفت: حمایت از کشاورزی پایدار و صنایع تبدیلی با توسعه کشت‌های کم آب‌بر و زنجیره ارزش محصولات کشاورزی موضوع مهمی است که باید توسط دستگاه‌های متولی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: بکارگیری هوش مصنوعی برای رشد تولید در صنایع کشاورزی و دامپروری باید در اولویت قرار گیرد و این موضوع با ایجاد مشوق‌های لازم و دارای کاربردهای منطقه‌ای برای سرمایه‌گذاران در خوزستان ضروری است.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان اظهار کرد: اولین گام برای رسیدن به چنین چشم‌اندازی، ایجاد انسجام موثر برای ورود هوش مصنوعی به کسب و کارهایی است که در استان خوزستان ایجاد شده و در بخش‌های مختلف اقتصادی فعالیت می‌کنند.

عموری یادآور شد: فعالیت‌های جزیره‌ای برای ورود فناوری به چرخه تولید، فاقد تاثیرگذاری عمومی است چرا که به واسطه تحولاتی که در دنیا شکل گرفته باید در این حوزه سهم داشته و به عنوان تولیدکننده و فن‌آفرین در عرصه‌های مختلف اقتصادی مشارکت کنیم.

سرمایه‌گذاری‌ها در خوزستان پیوست فناورانه داشته باشند

وی همچنین با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی اهواز به عنوان پارلمان بخش خصوصی در تلاش است تا در تاثیرگذاری هوش مصنوعی به منظور تقویت کسب و کارها با تعامل بین دستگاه‌های متولی انسجام ایجاد کند، گفت: تعیین پیوست فناورانه برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری در خوزستان مطالبه‌ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز ادامه داد: توسعه صنایع جانبی به منظور ایجاد ارزش افزوده در تولید باید همگام با پیوست‌های فناورانه در سرمایه‌گذاری‌ها انجام شود.

عموری خاطرنشان کرد: به اعتقاد کارشناسان، فناوری ترجمان ثروت و علم است و برای رسیدن به فناوری باید تولیدکننده باشیم که از این رو می‌توان توسعه متوازن در استان خوزستان را شاهد باشیم.

پست های مرتبط

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

در حالی‌که قیمت جهانی طلا در هفته گذشته با رکوردشکنی بی‌سابقه‌ای همراه…

30 فروردین 1404

انتقال طلا از سوئیس به آمریکا معکوس شد

طلا که معامله‌گران از دسامبر، به منظور احتیاط در برابر احتمال تعرفه‌های…

30 فروردین 1404

بوئینگ از چین به آمریکا برگردانده شد

داده‌های ردیابی پرواز نشان می‌دهد که یک هواپیمای بوئینگ که برای چین…

30 فروردین 1404

دیدگاهتان را بنویسید